Ga naar hoofdinhoud

Philips maakt al jaren koffiemachines, elke koffiedrinker kan wel een Philips koffie apparaat vinden dat bij hem of haar past. Of je nu van filterkoffie houdt, liever espresso’s drinkt of een machine met cups wilt, het kan allemaal. Koffiezetapparaten van Philips staan voor kwaliteit en smaak.

Soorten Philips koffiezetapparaten

Philips heeft allerlei soorten koffiezetapparaten gemaakt. Welke koffiemachine het beste is voor jou? Dat hangt af van allerlei factoren zoals budget en smaak. Je kunt kiezen uit een machine met pads, eentje met cups of natuurlijk een filter koffiezetapparaat.

Philips filter koffiezetapparaten

De filter koffiezetapparaten van Philips worden gezien als de standaard voor het zetten van een lekkere pot gemalen koffie. Of je nu voor twee mensen koffie zet of voor een grotere groep, een filterapparaat is een goede keuze. Philips heeft verschillende koffiezetapparaten met filter waarmee je precies de koffie zet die jij lekker vindt.

Enkele voordelen van een filter koffiemachine zijn de relatief lage prijs, de milde smaak en het feit dat het stofje cafestol uit de koffie wordt gefilterd.

Philips koffiemachine met bonen

Als je liever koffie zet van versgemalen bonen ben je bij Philips ook aan het juiste adres. Dit type machine heeft een bonenreservoir waar je de bonen in doet die jij het lekkerst vindt. De koffiebonen worden vers door de (bijvoorbeeld Philips Grind & Brew) machine gemaald. Het is een filterkoffiemachine met ingebouwde bonenmaler.

Senseo

Koffie zetten met slechts één druk op de knop doe je met een Senseo koffiezetapparaat. Er is een ruime keuze aan pads en je kunt koffie zetten op de sterkte die jij lekker vindt. Met een Senseo koffiezetapparaat van Philips ontdek je de eenvoud en het genot van het koffie zetten met pads.

Philips koffiemachine 2200

Back To Top