Ga naar hoofdinhoud

ESE koffiemachines

Easy Serving Espresso koffiemachines (ESE) gebruiken speciale kleine samengedrukte koffiepads. Met een ESE machine kun je simpel en snel een heerlijke espresso maken, altijd op dezelfde manier. De ESE serving koffiemachines zijn geschikt voor op kantoor maar ook voor thuis. De koffiemachines zijn er in verschillende afmetingen, kleuren en merken.

Populaire ESE servings machines

Bol.com
Koffiezetapparaat – Princess 249412
99,99

Bol.com
Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B
362,59

Bol.com
Multifunctioneel HiBrew 5-in-1 Koffiezetapparaat
164,45

Bol.com
Gusto Classico espressomachine
156,99

Bol.com
HiBrew – Koffiezetapparaat / melkopschuimer
189,95

Bol.com
koffiemachine voor ESE capsules
130

Waar komt ESE servings vandaan?

Een espresso maken kan soms nogal lang duren, als je dat sneller probeert te doen kan het ten koste gaan van de smaak. Omdat mensen ‘sochtends weinig tijd hebben maar toch een goed kopje koffie willen heeft Illy ESE servings bedacht. De ESE koffiepad heeft precies de juiste hoeveelheid koffie, namelijk 7 gram, met de juiste kracht samengepers en met een goed afgestelde maling, om de perfecte espresso te maken.

Naast Illy zijn er meer bedrijven die ESE koffiemachines en -pads aanbieden tegenwoordig. In elke machine waar ESE pads in passen kun je dus het merk koffie gebruiken dat jij het lekkerst vindt.

Voordelen van een ESE koffiemachine

Samen met de pads heeft een ESE machine allerlei voordelen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende koffiesoorten proberen omdat je niet een hele zak koffiebonen koopt maar een aantal pads. Daarnaast profiteer je met een ESE servings koffiemachine van:

  • geen geknoei met losse koffie
  • een groot gebruiksgemak
  • verse koffie, elke pad is meteen na het malen verpakt
  • consequente kwaliteit door de juiste hoeveelheid, maling en druk
Back To Top