Ga naar hoofdinhoud

Koffieapparaat met cups

Je kunt met een cups koffiezetapparaat snel en makkelijk koffie zetten. Het cupje in de koffiemachine, en met 1 druk op de knop heb je een lekker kopje koffie. Er zijn verschillende soorten en merken koffiemachines met cups tegenwoordig. Elk merk heeft ook zijn eigen cups met verschillende smaken. Behalve cups met koffie zijn er ook cups met melk of koffiezetapparaten met cups en melkreservoir voor een heerlijke cappuccino.

Populaire koffiezetapparaten met cups

Bol.com
De’Longhi Nespresso Lattissima One Evolution koffiecupmachine
209

Bol.com
Philips L’Or Barista Sublime cups machine
69

Bol.com
Nespresso – Magimix – Inissia – Zwart
95,95

Koffie cup machines merken

Het merk Nespresso staat bekend als voorloper op het gebied van de koffiemachine met cups. Ze zijn ooit de revolutie van de koffiecups begonnen.

De’Longhi en Krups hebben hun kennis en vakmanschap gebruikt om de cup technologie te verbeteren. Of je nu een cups koffiemachine zoekt met een schitterend design, handige functies of een combinatie daarvan, deze twee merken bieden een gevarieerd aanbod aan koffie cup machines.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® is bekend om hun ruime assortiment thee, koffie en warme chocolademelk. Hun koffiemachines met cups zijn speciaal ontwikkeld voor samengestelde cups. Zo kun je zonder problemen allerlei verschillende soorten koffie zetten.

Voordelen van een koffiezetapparaat met cups

Een koffiezetapparaat voor cups heeft een aantal voordelen: ze nemen weinig ruimte in, zijn betaalbaar en voldoen aan de behoeften van de moderne koffiedrinker.

Redenen waarom je een cups koffiezetapparaat zou kopen?

Nette bereiding en weinig onderhoud
Omdat de koffie in een cup zit, zul je tijdens het zetten geen gemalen koffie morsen. De gebruikte cup kan makkelijk worden verwijderd en weggegaan. Dit zorgt er ook voor dat je de machine niet vaak schoon hoeft te maken. Veel modellen hebben wel een ontkalkingsprogramma zodat je lang van het apparaat lang meegaat.

Betaalbaar
Een koffie cups apparaat wordt vaak onder de noemer goedkope koffiemachines geplaatst. Dit gecombineerd met het gebruiksgemak en lekkere koffie als eindresultaat, maakt het een aantrekkelijke koop.

Snelheid
Wanneer je een druk leven hebt, dan is een koffie cup machine ideaal. Vaak zet je al een lekkere kop koffie in minder dan een minuut. Zo hou je ’s ochtends tijd over voor andere dingen, nog even lekker in bed blijven liggen bijvoorbeeld.

Mooi en compact
Een koffiemachine voor cups neemt vaak weinig ruimte in en is zo zeer geschikt voor een kleine keuken. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met allerlei stijlen en designs. Zo is de machine behalve functioneel ook mooi om te zien.

De koffiecupmachine test van de consumentenbond

Een cupmachine is de uitkomst voor iemand die weinig tijd heeft, maar wel gewoon lekkere koffie wil. Het gemak en de snelheid zijn de grootste pluspunten van een machine met cups.
De consumentenbond heeft 73 cups koffiezetapparaten getest. Een aantal highlights uit de test die ze hebben uitgevoerd vind je hieronder.

Altijd lekkere koffie
Portiesystemen scoren hoog in de smaaktest. Door de verpakte cupjes is de koffie altijd even vers en dat proef je. Zo heb je altijd het kopje koffie dat jij lekker vindt.

Merken
Er zijn verschillende merken met hun eigen systemen en eigen werking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de manier van bedienen en het gebruik in het algemeen. Als je een cappuccino wilt maken met een Dolce Gusto machine dan zit de melk ook in een cupje, terwijl je bij een Nespresso apparaat een losse melkopschuimer nodig hebt.

Eenvoud
Een koffiemachine met cups neemt niet veel ruimte in, het resultaat is betrouwbaar. Wat betreft onderhoud, dat kost vaak niet al te veel moeite. Weeg de voor- en nadelen goed af voordat je een koffiezetapparaat met cups koopt, maar als je van eenvoud, snelheid en consistente smaak houdt dan lijkt dit een goede keus.

Back To Top