Ga naar hoofdinhoud

JURA koffiemachine kopen

JURA is een van oorsprong Zwitsers merk dat koffiemachines maakt met een hoogwaardig design en veel gebruiksgemak. JURA is marktleider op het gebied van kwalitatieve volautomatische koffiemachines, dankzij het gebruik van de beste technologieën. Er zijn allerlei JURA koffiemachines, het verschil zit ‘m in de grootte, type display en soorten koffie die je kunt maken. Als je een JURA koffiezetapparaat koopt kan je ervan uitgaan dat deze duurzaam en stevig is.

Meestverkochte JURA Koffiemachines

Bol.com
JURA E8 – Espressomachine – Piano Wit
1145

Bol.com
Jura E6 Piano Wit
999

Bol.com
JURA E6 – Platina (EC) – Model 2022
925

Aanbieding JURA koffiemachines

Een Jura koffiemachine is niet goedkoop, maar je weet wel dat je kwaliteit in huis haalt. Een Jura machine met een mooie aanbieding is daarom natuurlijk altijd welkom. Iedereen wil een goede koffiemachine, maar tegelijkertijd ook het budget in de gaten houden. Of je nu een dure of goedkopere Jura koffiemachine koopt, je kan sowieso genieten van een heerlijk kopje koffie uit een duurzame en stevige koffiemachine.

Hieronder hebben we enkele Jura koffiemachines met een aanbieding op een rijtje gezet.

Bol.com
JURA E6 – Piano Black 2020
van 939
aanbieding voor 889

Bol.com
JURA S8 – Volautomatische espressomachine
van 1599
aanbieding voor 1499

Bol.com
JURA GIGA 10 Diamond Black
van 3149
aanbieding voor 3029

Jura koffiemachine wit

Veel koffiemachines zijn zwart, ben je op zoek naar niet zo’n standaardkleur ga dan eens voor wit! Wit kan er mooi uitspringen in een donkere keuken. Jouw mooie JURA machine mag natuurlijk wel een beetje opvallen. Koffiemachines van JURA zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren: wit, zwart en platina bijvoorbeeld.

Hoelang gaat een Jura koffiemachine mee?

Een JURA koffiemachine heeft een gemiddelde levensduur van 8 tot 12 jaar. Goed onderhoud helpt natuurlijk om zo lang mogelijk van de koffie uit jouw JURA machine te kunnen blijven genieten. Enkele tips voor een lange levensduur van de koffiemachine:

  • Leeg de bak waar de gemalen bonen in worden opgevangen dagelijks.
  • Vul het waterreservoir onder de kraan, zo voorkom je water in de machine.
  • Ververs elke dag het water in de JURA koffiemachine.
  • Maak het eventuele melkreservoir handmatig schoon.
  • Gebruik zoveel mogelijk niet vette koffiebonen.
  • Maak voordat je op vakantie gaat de machine goed schoon.
  • Haal de lekbak er af en toe uit, zodat de machine kan drogen.

JURA koffiemachine met melkopschuimer

Als je liever een cappuccino of latte drinkt dan espresso kun je een JURA koffiemachine met melkopschuimer kopen. Voor een goede latte macchiato is een melkopschuimer echt een must. Een JURA machine met zo’n opschuimer voor de melk zorgt er ook nog eens voor dat de verhouding tussen koffie en melk goed op elkaar afgestemd is. Zo zet je simpel en snel een heerlijke latte macchiato of cappuccino.

Back To Top