Ga naar hoofdinhoud

Welke koffiepads kun je kopen voor cappuccino?

Er zijn verschillende koffiepads merken die pads maken speciaal voor een heerlijke cappuccino. Zo maakt Senseo koffiepads voor cappuccino met een dubbele laag waarmee je een goede capuccino kunt zetten. De pads zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en smaken.

Welke koffiepads zijn geschikt om cappuccino te maken? Hieronder hebben we een aantal soorten van de Senseo cappuccino pads op een rijtje gezet.

Bol.com
Senseo Cappuccino Koffiepads – Intensiteit 2/9
26,09

Bol.com
Senseo Cappuccino Choco Koffiepads – Intensiteit 2/9
11,96

Bol.com
Senseo Cappuccino Baileys – 10 x 8 pads
48

Handige cappuccino koffiepads

Al sinds begin 2000 worden er koffiepads gemaakt, sindsdien is de kennis en kwaliteit natuurlijk flink verbeterd. Zo smaakt de koffie goed en zijn er ook allerlei sterktes en koffiesoorten verkrijgbaar. Er zijn zelfs cappuccino koffiepads, deze zijn wat dikker dan normale koffiepads. In deze pads zit namelijk koffie en melkpoeder om een heerlijke cappuccino te zetten.

De voordelen van koffiepads voor cappuccino

Cappuccino maken met pads heeft een paar voordelen ten opzichte van de uitgebreide manier van cappuccino maken. Hieronder lees je welke voordelen onder andere.

  • Altijd hetzelfde resultaat. Elke pad bevat evenveel melkpoeder en koffie, zo smaakt elke cappuccino die je zet even lekker!
  • Voor ieder wat wils. Er zijn verschillende soorten cappuccino pads te krijgen, denk bijvoorbeeld aan choco, Baileys en verschillende sterktes.
  • Simpel en snel. Je kan zonder moeite snel van je cappuccino genieten zonder bonen te hoeven malen, of melk op te moeten schuimen.
  • Minder onderhoud en schoner werken. Een bonenmachine moet je toch vaker schoonmaken dan een koffiepad apparaat. Ook is de kans op knoeien met de melk er niet.
Back To Top