Ga naar hoofdinhoud

Koffiezetapparaat voor op de camping

Als je op vakantie gaat wil je de dag natuurlijk ook beginnen met een lekker op je koffie. Als je zelf een koffiezetapparaat meeneemt naar de camping kun je koffie drinken wanneer je het wilt en hoef je het niet steeds te kopen.

Populaire camping koffiezetapparaten

Als je op reis gaat wil je natuurlijk een koffiezetapparaat dat niet al te groot, er moeten immers nog meer spullen mee naar de camping. Je wilt ook lekkere koffie drinken en het niet met al te veel gedoe zetten. Hieronder hebben we enkele koffiezetapparaten op een rijtje gezet die zeer geschikt zijn om op de camping te gebruiken.

Bol.com
Tristar Koffiezetapparaat CM-1234
42,50

Bol.com
Mestic MK-120 Camping Koffiezetter / Thermoskan
39,39

Bol.com
Bestron Koffiezetapparaat met thermosbeker
24,89

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

Bij dit koffiezetapparaat zit een thermosbeker en een thermoskan waar je de koffie in kan zetten. Als je op reis bent kun je in de thermosbeker 2 à 3 kopjes koffie voor onderweg zetten. De thermoskan is groot genoeg voor 5 kopjes koffie en kun je eenvoudig op de camping gebruiken. Dit koffiezetapparaat heeft ook een timer waarmee je tot 24 uur van tevoren kunt instellen wanneer je graag je koffie gezet wilt hebben. Als je van sterke koffie houdt, kun je gebruik maken van de aromafunctie, zo versterk je de sterkte van de koffie. Om energie te besparen zal het koffiezetapparaat zichzelf uitschakelen als het waterreservoir leeg is. Met dit apparaat kun je op de camping snel een echt lekker kopje koffie zetten.

Philips Gaia HD7547/80 Titanium

Met dit camping koffiezetapparaat kun je de koffie ruim 2 uur op temperatuur houden. De koffie zet je in een dubbelwandige thermoskan, die je koffie op een temperatuur van minstens 65 graden houdt, zonder dat deze bitter wordt. Je zet maximaal 10 kopjes per keer in de kan van 1,2 liter. De deksel is te sluiten en te openen met één hand, handig inschenken dus. Ook de druppelstop helpt je bij het voorkomen van knoeien, wel zo fijn op de camping. Als het koffiezetapparaat klaar is dan schakelt het zichzelf automatisch uit om energie te besparen.

Waarom een apart camping koffiezetapparaat?

Als je gaat kamperen kan het gebeuren dat een camping een lager wattage aanbied dan dat je thuis hebt. Een gewoon koffiezetapparaat heeft meestal een wattage nodig dat tussen de 700 en 1000 watt ligt. Een camping koffiezetapparaat kan werken op een lager wattage (600 watt of lager), zo kun je ook op de camping gewoon genieten van je bakkie koffie.

Er zijn ook apparaten met een hoger wattage of zelfs koffiezetapparaten waarbij je geen stroom nodig hebt om koffie te zetten. Bedenk voordat je een apparaat kiest waar je ‘m wilt gebruiken, check bij de camping waar je heen wilt welk wattage er wordt gebruikt, zo voorkom je dat je het koffiezetapparaat voor niks hebt meegenomen.

Back To Top