Ga naar hoofdinhoud

Lavazza koffiebonen kopen

De bonen van Lavazza komen van een Italiaanse branderij, die al 4 generaties lang zorgt voor echte Italiaanse koffie. Deze koffiebonen van Lavazza zijn niet alleen erg populair in Italië, ook in Nederland worden ze veel verkocht. Lavazza staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Het is een betrouwbaar merk dat al sinds 1895 aanwezig is en wordt geprezen om de innovatie en de toewijding om steeds het perfecte kopje koffie te willen maken.

Lavazza koffiebonen kiezen

Er zijn verschillende soorten Lavazza koffiebonen met hun eigen specifieke smaak en intensiteit. Als de intensiteit hoger is dan hebben de koffiebonen ook meer aardse smaaktonen. Wil je een koffie met een frisser karakter? Kies dan Lavazza koffiebonen met een lagere intensiteit. Weet je nog niet precies welke Lavazza bonen jij lekker vindt, bestel dan een proefpakket om meerdere soorten koffiebonen te proberen.

Met Lavazza bonen kies je voor kwaliteit

De ontwikkelaars van de Lavazza koffiebonen zien kwaliteit eerder als iets dat wordt opgebouwd, dan iets dat gecontroleerd kan worden. Lavazza is daardoor constant bezig met het vinden van nieuwe, betere manieren voor het branden van de beste koffiebonen. Door te testen en te blijven innoveren blijft Lavazza het beste uit hun bonen halen. Dat proef je als je een kopje Lavazza koffie zet!

De bonen van de door specialisten samengestelde recepten, waarmee de unieke combinaties van koffiebonen worden gemaakt, komen uit verschillende werelddelen. Ze worden geïmporteerd uit o.a. Indonesië, en Midden- en Zuid-Amerika. De blends die al sinds 1910 succesvol verkocht werden, zijn altijd blijven bestaan en hebben zich doorontwikkeld tot hedendaagse verfijnde combinaties.

Verantwoord en duurzaam

Lavazza is ook een merk dat bezig is met hun sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze kopen voornamelijk bij lokale koffieboeren en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu bij de productie van koffie. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende innovatieve technologische ontwikkelingen.

Tijdens het ontwikkelen van de Lavazza koffiebonen wordt er dus rekening gehouden met duurzaamheid. Behoud van biodiversiteit is onder andere een punt dat Lavazza erg belangrijk vindt. Daarnaast zijn ze actief lid van de Sustainable Coffee Challenge. Dit is opgezet door de Specialty Coffee Associaton voor het duurzamer maken van de koffie-industrie.

Back To Top