Ga naar hoofdinhoud

Koffiepads in grootverpakking

Het is vaak voordeliger om koffiepads te kopen in een grootverpakking of in een bundel van meerdere pakken bij elkaar. Helemaal als je online koffiepads besteld, dat scheelt ook nog eens in verzendkosten (die je niet betaald als je voor meer geld pads besteld). Als je al weet welk merk koffie je lekker vindt, kun je het beste koffiepads in grootverpakking kopen. Behalve voor thuis zijn de grootverpakkingen met koffiepads ook handig voor op kantoor, in je winkel, hotel, koffiebar of in een café.

Best verkochte grootverpakking koffiepads

Bol.com
Lollo Caffè – ESE koffiepads – grootverpakking (150 stuks)
29

Bol.com
Lavazza ESE Gran Espresso – grootverpakking (150 stuks)
39

Bol.com
Tchibo – Caffè Crema Vollmundig – grootverpakking (100 stuks)
22,99

Koffiepads 100 stuks verpakking

Sommige grootverpakkingen met koffiepads hebben een inhoud van wel 100 stuks. Handig om op kantoor bij de koffiemachine te zetten, zo weet je zeker dat je personeel een tijdje vooruit kan. Koffiepads in verpakkingen van 100 stuks zijn verkrijgbaar in allerlei merken en sterktes.

Koffiepads in bulk

Als je vaak online besteld is koffiepads in bulk kopen vaak voordeliger. Niet alleen omdat je dan per pak minder geld kwijt bent, maar ook de verzendkosten betaal je meestal niet omdat je al boven een bepaald bedrag uitkomt. Koffiepads in bulk kopen wil zeggen dat je een pakket van meerder pakken koffiepads bij elkaar koopt.

Back To Top