Ga naar hoofdinhoud

Koffiebonen van Kimbo

Kimbo koffie staat voor traditie, kwaliteit en passie. De authentieke Italiaanse koffie komt uit het Napels, waar je de geur van vers gebrande koffiebonen al vele decenia ruikt in de vele straatjes.

Best verkochte Kimbo koffiebonen

Geschiedenis van Kimbo koffiebonen

De broers Rubino hebben Kimbo koffiebonen ontwikkeld in 1963 in Napels. Voorafgaand hieraan hebben ze jarenlang hun vader geholpen met het branden van eigen koffiebonen in een koffiebar. Hun interesse voor koffie was hierdoor gewekt en ze besloten een koffiebranderij te beginnen, Café do Brasil. Van deze branderij zijn de Kimbo koffiebonen een merk.

Kimbo koffiebonen staan voor kwaliteit

De koffiebonen worden na een strenge selectie geimporteerd uit verschillende landen in Azië, Afrika, Centraal- en Zuid-Amerika. Er zijn blends die voor 100% uit arabica bonen bestaan, of een blend van robusta en arabica bonen. Koffiebonen van Kimbo zijn perfect in balans wat betreft de afdronk, aroma’s, het cafeïnegehalte, de intensiteit en de smaak.

Soorten Kimbo koffiebonen

De bonen van Kimbo zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, er zit voor iedere koffiedrinker wel een geschikte soort bij. Of je nu van een intense espresso houdt of liever een lekkere latte drinkt, Kimbo koffie heeft een geschikte boon voor jou!

Kies bijvoorbeeld uit:

  • Kimbo Aroma Gold bonen
  • Kimbo Espresso Barista Ristretto bonen
  • Kimbo Espresso Napoletano bonen
  • Kimbo Crema Intenas bonen
Back To Top